1 glas = 1 obrok

1 glas = 1 obrok

PetGuards ekipa je zahvaljujući svojoj kreativnosti i inovativnosti, uspela da se plasira u polufinale nagradnog Generator konkursa za najboljih 40 preduzetničkih inovacija, sponzorisanog od strane Societe Generale Srbija i partnera koji ove godine slavi svoj jubilarni 40. rođendan. U toku je borba za ulazak u finale, među 10 najboljih projekata-inovacija. Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike.

Ukoliko naša ideja pobedi, PetGuards će u saradnji sa Udruženjem BETA Beograd (udruženje za brigu o životinjama grada Beograda) za svaki vaš glas obezbediti po jedan obrok za napuštene ljubimce.

Nagradni konkurs traje do 5. decembra, a da glasate možete svakog dana po jednom ovde.

Nahranimo zajedno napuštene ljubimce! Vama jedan glas dnevno ne oduzima mnogo vremena, i uostalom, besplatan je, a njima spasava život.

[button link=”https://www.generator.rs/petguards/” (target=”_blank”) (size=”medium|full”) (style=”outline|white|green”)]GLASAJ![/button]

 

Milena Milutinović

Rođena pre dvadeset dve godine u tundrama Sibira. Hiperaktivna, brbljiva i večito čupava plava devojč’ca. Veliki zaljubljenik u životinje i Hari Potera. Čitanje knjiga mi je omiljeni hobi u slobodno vreme (pored gubljenja živaca na nepotrebne stvari).

Podeli svoje mišljene

*