Sanja

Народних хероја, Београд, Србија (4)
Po danu 1,200 RSD
 • Novi Beograd
 • Glodari
 • Papagaji
 • Psi-mali
 • Psi-srednji


Opis

Zauzet si, radiš? Putuješ? Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Sanja će biti tu samo za tvog ljubimca i njena usluga je: šetanje i čuvanje pasa Novi Beograd

Ćao, moje ime je Sanja. Imam 20 godina i studiram na Fakultetu Veterinarske medicine u Beogradu. Moje dosadašnje iskustvo u radu sa psima je veliko. Imam jednog psa rase Sibirski Haski po imenu Bak. Već 5 godina bavim se čuvanjem pasa (kako malih rasa tako i velikih), stoga je moja usluga šetanje i čuvanje pasa Novi Beograd.

Pored čuvanja pasa, aktivan sam učesnik na izložbama pasa. Na izložbama sam izlagala svog psa Baka ali i mnoge druge pse. Bavim se treningom pasa za izložbe ali i nekom osnovnom dresurom pasa što obuhvata osnovne komande kao što su na primer: sedi, lezi, daj šapu, dođi i tako dalje. Rad sa psima je moja prva ljubav. Volim da sam u stalnom kontaku sa njima i to je za mene pojam uživanja. Član sam Kinološke sekcije Fakulteta Veterinarske medicine od 2015 godine i završila sam  obuku u okviru te sekcije. Do kraja ove godine nadam se da cu postati i kinološki sudija. Zajedno sa mnom će čuvati pse i moj dečko Aleksandar koji je isto student na Fakultetu Veterinarske medicine. Pse čuvamo na dve lokacije. Novi Beograd kod bioskopa Fontana i druga lokacija je kod Voždovačke crkve.

Ukoliko ti je potrebno šetanje ili čuvanje pasa Novi Beograd, ili Voždovac, Sanja je tu na raspolaganju za tebe i tvog ljubimca.

 

čuvanje pasa Novi Beograd-Sanja-petguards

 • author's avatar

  By: Petguards

  No biography available at this time

 • author's avatar


Ocene

Oceni
4 Ocena
 • Usluga

avatar - Oct, 05, 2017 -

Taisa Milivojević

Sve pohvale za Sanju i njenog momka Aleksandra koji su se maksimalno posvetili našem psu. Pružili su mu i više nego što smo očekivali i sjajno su brinuli o njemu. Toliko da nam je četvoronožni prijatelj cvileo za njima prilikom rastanka, a bio tužan ceo taj dan. Stekli smo puno poverenje u njih i angažovacemo ih i sledeci put bez razmišljanja.Sve preporuke!

avatar - Aug, 05, 2017 -

Emilija Stojaković

Sanja je fenomenalna. Osim što se maksimalno posvetila mom psu malinoa rase koji je inače osetljiviji na promenu vlasnika i okoline, moj pas se razboleo zbog ujeda krpelja dan pred neodložan put i ja nemam reči koliko ga je dobro čuvala. Konrolisala je stanje, davala propisani antibiotik, merila temperaturu, vodila na kontrolu kod veterinara, i na kraju urgirala kod veterinara čim je primetila da je nogica neprirodno otekla, (zbog neadekvatno postavljene bromile u nozi kod prethodnog veterinara). Kuvala je za psa, igrala se, uz redovne šetnje i informisala me o svemu. Ono najvažnije, pas me je dočekao veseo, razigran i zdrav (i zdravo popunjen), u odličnom stanju! Svaka preporuka za Sanju

avatar - Jun, 26, 2017 -

Sladjana

Jedanaest dana našeg labradora je brižno čuvala Sanja. Veoma odgovorno, maksimalno posvećeno sa puno ljubavi i pažnje brinula se o njemu. Uživao je u sličnim uslovima na koje je navikao, pravili su društvo jedan drugom, bio je hranjen, šetan, četkan, mažen i pažen. Za pse koji su navikli na kućne uslove ovaj vid čuvanja u stanu dok su gazde na odmoru je mnogo bolji izbor nego pansioni jer ne izostaje svakodnevno druženje, maženje i ljubav na koju su naši ljubimci navikli. Za svaku preporuku.

avatar - Mar, 28, 2017 -

Maša

Vlasnica sam jednog muzjaka haskija, moje ljubavi naravno. Ali te dve reci: "muzjak i haski" zatvarale su mi sva vrata u potrazi za osobom koja bi ga prosetala i pricuvala kada sam zauzeta poslom. Nakon mukotrpnih pet godina neuspelih pokusaja, preko oglasa, na preporuku...da nadjem pouzdanu osobu za cuvanje mog ljubimca, svanulo mi je i srecna sam sa Sanjom iz Petguards-a. I moj pas je srecan i zaljubljen u nju. Nisam trazila saptaca, niti posebne vestine, samo pristup sa ljubavlju i strpljenjem kakva se i podrazumeva ako se bavis zivotinjama. U Petguardsima postoji ta ljubav, oseca se, i prvi put nisam cula "znate on je nemoguc". Pas zna da je u dobrim rukama, a meni je to ceo svet. Hvala vam uz najbolje preporuke svim vlasnicima "nemogucih pasa"!