Katarina

Kumanovska, Beograd, Serbia (2)
Po danu 1,200 RSD
  • Zemun
  • Psi-mali
  • Psi-srednji


Opis

Potrebno ti je čuvanje ili šetanje pasa u Zemunu?

Pozdrav, moje ime je Katarina. Studiram Fakultet veterinarske medicine. Veliki sam ljubitelj prirode, životinja i dugih šetnji, stoga nudim čuvanje i šetanje pasa.
Čuvam pse u svom stanu u kom nema drugih kućnih ljubimaca osim vašeg. Stan je dovoljno veliki da ima posebnu sobu za Vašeg ljubimca ako je to potrebno.
Napomene

Na čuvanje ne primam štence, agresivne, nevakcinisane, pse neočišćene od ekto i endoparazita, bolesne pse, kuje u teranju, kao ni pse koji nisu navikli na život u stanu.

 Cena:
Čuvanje pasa –  1200din/ danu + hrana (ako ja obezbeđujem hranu cena se formira na osnovu potreba vašeg psa, mogu i da kuvam hranu za Vašeg ljubimca ako je potrebno)
Šetanje pasa –  250din/h
MALE I SREDNJE RASE ČUVAM U STANU

 

šetanje pasa-petguards

  • author's avatar

    By: Petguards

    No biography available at this time

  • author's avatar


Ocene

Oceni
2 Ocena
  • Usluga

avatar - Jun, 19, 2017 -

Nikola

Nisam imao kome da ostavim Lakija, a morao sam putujem.Petguards mi je uštedeo vreme, a Katarina nas je maksimalno ispoštovala.Sve pohvale

avatar - May, 30, 2017 -

Gordana Kartal

Postovani, ovom prilikom bih samo zelela da iskazem svoju veliku zahvalnost Katarini koja je u subotu provela 4 sata sa nasim psom i u potpunosti mu se posvetila i ispunila nasa ocekivanja. Katarina je cak dosla i dan ranije kao bi se ona i Laki upoznali, a u subotu nakon setnje ga je sredila obzirom da ih je uhvatio pljusak. Sve pohvale za Katarinu i vrlo rado bih je preporucila svakom. Srdacan pozdrav, Gordana Kartal