Dobrovoljna akcija “1 glas 1 obrok” je uspešno realizovana

Dobrovoljna akcija “1 glas 1 obrok” je uspešno realizovana

Još jedna dobrovoljna akcija namenjena napuštenim ljubimcima je realizovana. Naziv akcije glasio je ” 1 glas 1 obrok ” a mnogi koji su podržali ekipu PetGuards u Generator konkursu su upoznati sa istom.

Naime, PetGuards ekipa je prethodnu godinu okončala i više nego uspešno, osvojivši nagradu publike na Generator konkursu za 40 najboljih preduzetničkih inovacija. Naravno, to se sasvim sigurno ne bi dogodilo da nije bilo vas, te se ovim putem još jednom zahvaljujemo svima koji su bili uz nas dok je takmičenje trajalo i koji su nam pružali svakodnevnu podršku svojim glasovima.

Prisetimo se da je tada obećano da ukoliko naša ideja pobedi, PetGuards će u saradnji sa Udruženjem BETA Beograd za svaki vaš glas obezbediti po jedan obrok za napuštene ljubimce (kako je glasio i sam naziv, dobrovoljna akcija “1 glas 1 obrok”), što se i dogodilo juče, kada se naša ekipa sastala sa Jelenom iz Udruženja BETA u Enco Pet svetu u Zemunu.

Ono što je takođe dogovoreno između PetGuards-a i Udruženja BETA, jeste da će jedan deo nagrade, osim za obroke, biti izdvojen i za operacije ljubimcima koji se nalaze u teškom stanju i kojima je veterinarska pomoć u ovom trenutku najpotrebnija, kao i za terapije one kojima je manje potrebna.

Svakako, ovo druženje ne bi bilo toliko interesantno da nam društvo nisu pravili i naši četvoronožni prijatelji: Bubica i Mala. J

Slike posete Enco Pet svetu možete videti ispod:

dobrovoljna-akcija

1-glas-1-obrok

dobrovoljna-akcija

Milena Milutinović

Rođena pre dvadeset dve godine u tundrama Sibira. Hiperaktivna, brbljiva i večito čupava plava devojč’ca. Veliki zaljubljenik u životinje i Hari Potera. Čitanje knjiga mi je omiljeni hobi u slobodno vreme (pored gubljenja živaca na nepotrebne stvari).

Podeli svoje mišljene

*