Haski kafić u Bangkoku

Haski kafić u Bangkoku

Da li ste nekada imali prilike da čujete za kafić čiji posetioci mogu doživeti jedinstveno iskustvo druženja sa određenim vrstama životinja? Upravo je takav jedan „tematski“, Haski kafić, pre izvesnog vremena otvoren u glavnom gradu Tajlanda, Bangkoku.

Ulaz u kafić „True love“ („Prava ljubav“) košta 350 bahta (oko 11 dolara). Ova cena u sebe uključuje kolač, piće i druženje u trajanju od sat vremena sa…haskijima! Upravo tako, ovo je jedinstveno mesto gde ljudi mogu u potpuno opuštenoj atmosferi da se druže sa ovom rasom pasa koja važi za jednu od najdruželjubivijih na svetu. Postoji određeni raspored, te tako tri puta dnevno, u određenim vremenskim periodima, posetioci mogu da dođu da se igraju sa psima.

Posetiocima je dozvoljeno da uđu u prostor gde se psi nalaze, da ih maze, hrane, igraju se sa njima, pa čak i da na kratko zadremaju ukoliko to žele. Takođe, higijenski uslovi u ovom kafiću su na dosta visokom nivou: za posetioce postoje posebne jednokratne papuče, a pre ulaska u prostoriju sa psima oni moraju dezinfikovati ruke.

Uopšte ne čudi što je ovo mesto postalo izuzetno popularno među turistima iz celog sveta.

Ukoliko se i dalje pitate kako izgleda ovaj neobičan kafić, onda pogledajte ovaj video:

Milena Milutinović

Rođena pre dvadeset dve godine u tundrama Sibira. Hiperaktivna, brbljiva i večito čupava plava devojč’ca. Veliki zaljubljenik u životinje i Hari Potera. Čitanje knjiga mi je omiljeni hobi u slobodno vreme (pored gubljenja živaca na nepotrebne stvari).

Podeli svoje mišljene

*