Ljubimci poznatih ličnosti

Ljubimci poznatih ličnosti

1.Novak Đoković

 

Naš poznati teniser i njegova supruga Jelena, vlasnici su dve prelepe pudlice – Pjera i Tesle. Tesla je član porodice od pre nekoliko godina i odmah je postao senzacija na društvenim mrežama, uostalom kao i njihov prvi pas Pjer koji čak ima i sopstveni nalog na Tviteru. Tesla, obožava da se igra i zabavlja dok je Pjer smireniji i povučeniji pas. On poseduje i sopstveni pasoš sa svim potrebnim dokumentima.

 

2.Maja Žeželj

 

Lice regionalne televizije N1, trenutno ima dva psa (Belu i Blekija) i četiri mačke (Cicku, Girosa, Klempu i Tinu). Za pse tvrdi da su ličnosti za sebe i da bi veza između psa i čoveka mogla da funkcioniše, čovek mora da pronikne u karakter svog ljubimca. Bez obzira na to što je jedva preživela sepsu za koju se tvrdilo da je izazvala ogrebotina mačke, ona je i dalje okružena životinjama koje voli i nema nameru da bilo šta menja. Naravno, sada je svakako obazrivija, ali ništa je ne sprečava da uživa u vremenu provedenom sa svojim životinjama.

 

3. Saša Janković

 

Ovogodišnji kandidat za predsednika Republike Srbije, dosledan je u svom stavu da ne želi da iznosi svoj privatni život na metu javnosti. Zbog toga, vrlo retko ćemo ga čuti da govori o svojoj porodici i psu Arturu, mešancu argentinske doge. Međutim, u tim retkim intervjuima u kojima ga ipak pominje, vrlo često se može čuti da ga Artur uči iskrenosti, strpljenju, istrajnosti. Smatra da je zahvaljujući njemu postao bolji čovek i da je njegova porodica skladnija otkako se on pojavio u njoj. Takođe, on tvrdi da je potrebno pažljivo razmotriti odluku da se pas uzme, jer može biti prilično neodgovorno da se sve prepusti učenju na greškama i intuiciji.

4.Bora Đorđević

 

Jedan od najkontroverznijih muzičara na našim prostorima, ne krije u medijima da obožava pse od najranijeg detinjstva. Ima Laru, jorkširskog terijera kojeg je dobio na poklon, i Mašu, psa bez rase, koji najveći deo svog vremena provodi u Ljubljani kod njegove devojke. Svoju ljubav prema psima, on često iskazuje u samo jednoj rečenici: „Psi su zaista zahvalna bića“.

 

 

5.Ris Viterspun

 

Čuvena glumica kao kućne ljubimce ima ni manje ni više nego magarce!…i konja…i dve svinje…ali hajde da se vratimo na magarce. Naime, ona ima dva magarca na svojoj farmi (Honkija i Tonkija) za koje tvrdi da su „slatki i poslušni“. Međutim, izgleda da komšije ne dele njeno mišljenje, jer su 2011. godine novine pisale o tome da su njeni magarci bili toliko glasni da su se komšije udružile u pisanju žalbe.

 

 

 

 

6.Kristen Stjuart

 

Poznata glumica u svojoj kući ima vuka. Nekima bi to zvučalo neverovatno, međutim ne i njoj, s obzirom na to da je skoro pa porasla sa vukovima. Njoj je to u potpunosti normalno, zato  što njena majka ima uzgajivačnicu vukova.

 

 

 

 

 

7.Džordž Kluni

 

Davne 1988. godine Džordž Kluni je na poklon dobio veoma neobičnog kućnog ljubimca – svinju Maksa. Poznati glumac ga je vrlo često vodio sa sobom na snimanja i tvrdio da su svinje veoma pametne životinje. Govorio je da ga je Maks često zasmejavao ali da je isto tako mogao da napravi i dosta veliku štetu stanu u kome je živeo. Nažalost, Maks je preminuo 2006. godine, a Kluni je izjavio da više nikada neće uzimati drugog kućnog ljubimca jer nijedan neće moći da zameni njegovo mesto. Ipak, 2011. godine glumac je usvojio psa Ajnštajna iz azila, tako stekavši novog kućnog prijatelja.

Milena Milutinović

Rođena pre dvadeset dve godine u tundrama Sibira. Hiperaktivna, brbljiva i večito čupava plava devojč’ca. Veliki zaljubljenik u životinje i Hari Potera. Čitanje knjiga mi je omiljeni hobi u slobodno vreme (pored gubljenja živaca na nepotrebne stvari).

Podeli svoje mišljene

*