O nama

Petguards čuvare čine ljubitelji i poznavaoci kućnih ljubimaca, ljudi sa sposobnošću da prepoznaju i reaguju na sve one male signale koje nam naši ljubimci šalju.

U rukama, i pod budnim okom naših čuvara, vaši ljubimci biće potpuno sigurni, a sve njihove potrebe, uključujući i one najsitnije biće zadovoljene. Konačno možete bezbrižno uživati u izlascima, putovanjima i odmorima, znajući da je vaš ljubimac sa nekim ko ga voli i brine o njemu gotovo jednako kao Vi.

ŠTA O NAMA KAŽU KORISNICI

Gordana Kartal

Poštovani, ovom prilikom bih samo želela da iskažem svoju veliku zahvalnost Katarini koja je u subotu provela 4 sata sa našim psom i u potpunosti mu se posvetila i ispunila naša ocekivanja. Katarina je čak dosla i dan ranije kao bi se ona i Laki upoznali, a u subotu nakon šetnje ga je sredila obzirom da ih je uhvatio pljusak. Sve pohvale za Katarinu i vrlo rado bih je preporucila svakom.

Sladjana

Jedanaest dana našeg labradora je brižno čuvala Sanja. Veoma odgovorno, maksimalno posvećeno sa puno ljubavi i pažnje brinula se o njemu. Uživao je u sličnim uslovima na koje je navikao, pravili su društvo jedan drugom, bio je hranjen, šetan, četkan, mažen i pažen. Za pse koji su navikli na kućne uslove ovaj vid čuvanja u stanu dok su gazde na odmoru je mnogo bolji izbor nego pansioni jer ne izostaje svakodnevno druženje, maženje i ljubav na koju su naši ljubimci navikli. Za svaku preporuku.

Maša

Vlasnica sam jednog muzjaka haskija, moje ljubavi naravno. Ali te dve reci: “muzjak i haski” zatvarale su mi sva vrata u potrazi za osobom koja bi ga prosetala i pricuvala kada sam zauzeta poslom. Nakon mukotrpnih pet godina neuspelih pokusaja, preko oglasa, na preporuku…da nadjem pouzdanu osobu za cuvanje mog ljubimca, svanulo mi je i srecna sam sa Sanjom iz Petguards-a. I moj pas je srecan i zaljubljen u nju. Nisam trazila saptaca, niti posebne vestine, samo pristup sa ljubavlju i strpljenjem kakva se i podrazumeva ako se bavis zivotinjama. U Petguardsima postoji ta ljubav, oseca se, i prvi put nisam cula “znate on je nemoguc”. Pas zna da je u dobrim rukama, a meni je to ceo svet. Hvala vam uz najbolje preporuke svim vlasnicima “nemogucih pasa”!

Katarina Stojkovic

Nisam imala kome da ostavim staforda, Anu sam pronašla na sajtu, i dogovorile se u roku od 20min. Sve preporuke za Anu i Petguards.

NAŠI PARTNERI

ccfs.rs