PETGUARDS TI NUDI ZABAVAN I FLEKSIBILAN NAČIN DA ZARADIŠ PROVODEĆI VREME SA LJUBIMCIMA

Uživaj dok radiš

To je posao koji biste sigurno radili i besplatno. Kao PetGuards čuvar ljubimaca možeš imati u svom životu koliko poželiš ljubimaca i za to ćeš biti plaćen.

Raspored

Napravi svoj raspored kada si slobodan da čuvaš. Bilo da si student ili nezaposlen možeš da radiš isključivo onda kada to tebi odgovara.

Cena

Ti određuješ koje ljubimce čuvaš po ceni i uslovima koje ti odrediš.

Uslovi

Voliš životinje
Imaš iskustva u čuvanju
Profesionalan/na si
Imaš uslove za boravak ljubimca

Kako da postanem čuvar ljubimaca?

Popuni prijavu

Popuni prijavu kako bi postao čuvar ljubimaca. Ukoliko zadovoljiš kriterijume očekuj naš poziv, nakon koga ćemo zakazati intervju.

Prođi selekciju

PetGuards prihvata manje od 10% prijavljenih čuvara. Da li si ti baš taj jedan od 10?

Postani PetGuards zvezda

Sam biraš koje ljubimce čuvaš i pod kojim uslovima. Uredi sam svoj kalendar kada si slobodan za čuvanje.

ISKUSTVA NAŠIH ČUVARA

Beskrajno mi je drago što se Petguards kao ideja realizovao kod nas. Prilika da ukoliko ste ljubitelj životinja, uživate u tome i kroz posao. Dosad izuzetno lepa iskustva i poznanstva, a s obzirom na osvojeno poverenje, rastanci su samo privremeni. Mnogo volje i ljubavi prema samoj ideji se ogleda i u sjajnom timu koji nas predvodi, odličnom komunikacijom i organizacijom u svakom slučaju, kao i željom da se profesionalnost razvija kroz vreme. Uz takav odnos, svakodnevica izgleda kao jedno lepo druženje,što se nadam da ćete i sami prepoznati i poželeti da budete deo priče.
Nina
Petguards čuvar
Raditi nešto što voliš još plus zaraditi nešto a ne umarati se, zvuči neverovatno? Sa Petguards-om to je moguće, pod uslovom da volite životinje i druženje sa njima. Čuvanje pasa i samo njihovo upoznavanje ono vreme kada je neki ljubimac kod mene je pravo uživanje. Kroz šetnju, igru i maženje svaki pas me zavoli bar pola od onoga koliko voli svog vlasnika. A to je verujte veliki uspeh, obzirom da su relativno kratko vreme kod mene. Najbolji dokaz je kada ga sretnem negde a on sav srećan trči ka meni da se pozdravimo iako me nije video neko vreme. Onda znam da sam obavila dobar posao i da je pas uživao. Još jedna prelepa stvar, ostvarila sam prijateljastva i poznanstva sa vlasnicima koji su takođe bili jako oduševljeni i zadovoljni.
Sanja
Petguards čuvar
Najbolji uslovno rečeno ‘posao’ na svetu, definiše se kao posao jer se plaća ali je u principu čisto zadovoljstvo, uživancija i terapija!
Provoditi vreme sa gomilom pasa je nešto najlepše i ne bih to menjala ni za šta drugo.

 

Andreja
Petguards čuvar