3 RAZLOGA ZAŠTO POSTATI PETGUARDS ČUVAR:

Uživaj dok radiš

To je posao koji bi sigurno radili i besplatno. Kao PetGuards čuvar možeš imati u svom životu koliko poželiš ljubimaca i za to ćeš biti plaćen.

Raspored

Napravi svoj raspored kada si slobodan da čuvaš. Bilo da si student ili nezaposlen možeš da radiš isključivo onda kada to tebi odgovara.

Cena

Postavi cenu po kojoj želiš da čuvaš. Samo ti odlučuješ koliko želiš da naplaćuješ svoje usluge.

ISKUSTVA NAŠIH ČUVARA

Sanja Nikolić

Raditi nešto što voliš još plus zaraditi nešto a ne umarati se, zvuči neverovatno? Sa Petguards-om to je moguće, pod uslovom da volite životinje i druženje sa njima. Čuvanje pasa i samo njihovo upoznavanje ono vreme kada je neki ljubimac kod mene je pravo uživanje. Kroz šetnju, igru i maženje svaki pas me zavoli bar pola od onoga koliko voli svog vlasnika. A to je verujte veliki uspeh, obzirom da su relativno kratko vreme kod mene. Najbolji dokaz je kada ga sretnem negde a on sav srećan trči ka meni da se pozdravimo iako me nije video neko vreme. Onda znam da sam obavila dobar posao i da je pas uživao. Još jedna prelepa stvar, ostvarila sam prijateljastva i poznanstva sa vlasnicima koji su takođe bili jako oduševljeni i zadovoljni.

Andreja Jovanović

Najbolji uslovno rečeno ‘posao’ na svetu, definiše se kao posao jer se plaća ali je u principu čisto zadovoljstvo, uživancija i terapija!
Provoditi vreme sa gomilom pasa je nešto najlepše i ne bih to menjala ni za šta drugo.

Nina Barmin

Beskrajno mi je drago što se Petguards kao ideja realizovao kod nas. Prilika da ukoliko ste ljubitelj životinja, uživate u tome i kroz posao. Dosad izuzetno lepa iskustva i poznanstva, a s obzirom na osvojeno poverenje, rastanci su samo privremeni. Mnogo volje i ljubavi prema samoj ideji se ogleda i u sjajnom timu koji nas predvodi, odličnom komunikacijom i organizacijom u svakom slučaju, kao i željom da se profesionalnost razvija kroz vreme. Uz takav odnos, svakodnevica izgleda kao jedno lepo druženje,što se nadam da ćete i sami prepoznati i poželeti da budete deo priče.

 

 

UŽIVAŠ U DRUŠTVU ŽIVOTINJA?

PetGuards ti nudi zabavan i fleksibilan način da zaradiš provodeći vreme sa ljubimcima.

1. Popuni prijavu

Popuni prijavu za čuvara i očekuj intervju u narednih 2-14 dana.

2. Prođi intervju

Ukoliko zadovoljiš kriterijume, postaješ jedan od potencijalnih PetGuards čuvara.

3. Čuvanje može da počne

Svi PetGuards čuvari dobijaju svoj profil sa ličnim opisom, ocenama i komentarima kao preporuka za buduća čuvanja.

  BUDI JEDAN OD NAS!

IMAJ KOLIKO ŽELIŠ LJUBIMACA!