Nikola Milenković

Photo

Nikola Milenković

Prijavio sam se za PetGuards čuvara kako bih bar na neko vreme popunio tu prazninu koju mi svaki pas ispuni svojim prisustvom i lojalnošću.

  • Čuvanje pasa Beograd, Šetanje pasa Beograd
  • Mirijevski bulevar, Belgrade, Serbia
  • Ažurirano pre 4 седмице

Opis

Zauzet si? Putuješ? Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Nikola će biti tu samo za tvog ljubimca i njegova usluga je: čuvanje i šetanje pasa Mirijevo

Ćao! Ja sam Nikola, student filološkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu. S obzirom da sa svakim psom ostvarujem konekciju i da svakom ulivam sigurnost, uz mnogo brige i pažnje koju posvetim svakom ljubimcu sa kojim dođem u kontakt, sa zadovoljstvom nudim uslugu: Čuvanje i šetanje pasa Mirijevo.

Moja ljubav prema kućnim ljubimcima se stvorila davno. Moji prvi koraci su bili praćeni šapicama mog prvog najboljeg prijatelja, psa po imenu Atila koji je učio da hoda zajedno sa mnom. On je taj koji je zaslužan za to što su moja ljubav i odgovornost prema kućnim ljubimcima ogromne.
S obzirom da nisam iz Beograda, moji kućni ljubimci nisu sa mnom. Prijavio sam se za PetGuards čuvara kako bih bar na neko vreme popunio tu prazninu koju mi svaki pas ispuni svojim prisustvom i lojalnošću. Od svega mi je najbitnije da je pas u potpunosti srećan i zadovoljan. Psi ne vole da su usamljeni, pa stoga, kada niste u mogućnosti da se posvetite svom malom (ili možda velikom) drugaru, možete da računate na moje usluge da se vaš pas oseća lepo i ugodno dok vi niste u mogućnosti da mu to pružite.
Prostor u kojem bi psi, pa i mačke koje nisu ništa manje neodoljive, boravili jeste stan na Mirijevskom Bulevaru. U njemu bi svi oni koji su već navikli na stan imali svoje mesto za boravak. Ishrana, šetanje i sve ostalo bi se kod mene za to vreme nastavilo onako na kako su to ljubimci već navikli, u dogovoru sa Vama. Jedina stvar koja mi teško pada jeste odvajanje od njih, kada za to dođe vreme, jer se izuzetno brzo vežem i steknem konekciju sa svakim kućnim ljubimcem.
Ukoliko Vam  je potrebno čuvanje i šetanje pasa Mirijevo, stojim Vam na usluzi. Priuštite svom psu prelepo iskustvo dok ste Vi odsutni.
0
čuvanja do sada

Cenovnik:
Čuvanje pasa u mom stanu: 1200 din/dan (+ cena za moju hranu)
Čuvanje pasa u mom stanu: 1200 din/dan (sa Vašom hranom)
Čuvanje mačaka u mom stanu: 1300 din/dan (sa Vašom hranom i posipom)
Šetanje pasa: 400 din/sat

 


Lokacija čuvara


Ljubimci koje prihvatam:

  • Mačke
  • Psi mali
  • Psi srednji
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (1 Oceni)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one