Milica Marjanović

Photo

Milica Marjanović

Psi su moja velika ljubav, još od malena, stoga ovaj posao vidim kao priliku da tu ljubav podelim sa njima! Potrudiću se da se vaš ljubimac oseća kao kod kuće i dobije pažnju i ljubav na koju je navikao.

  • Čuvanje pasa Beograd, Šetanje pasa Beograd
  • Beograd, Zvezdara
  • Ažurirano pre 2 године

Opis

Putuješ a nemaš kome da ostaviš ljubimca? Milica će biti tu za tvog ljubimca i njena usluga je čuvanje ljubimaca na Zvezdari

Zdravo, ja sam Milica! Imam 24.godine i student sam modnog dizajna. Živim u centru grada, blizu parka Tašmajdan. Druželjubiva sam, komunikativna, nasmejana. Volim jezike, putovanja, ekologiju, životinje i vegeterijanac sam. Uživam u salsi, crtanju, prirodi i dugim šetnjama, naročito u društvu pasa. Psi su moja velika ljubav, još od malena, time ovaj posao vidim kao priliku da tu ljubav podelim sa njima i moja usluga je čuvanje ljubimaca na Zvezdari!

Začto volim životinje:

Životinje volim jer nikada neće uraditi nešto iz zle namere i povrediti čoveka. Iskrene su i plemenite, a instinkt i borba za opstanak su ono što ih vodi. Ukoliko si im prijatelj, one će to uzvratiti i znati da prepoznaju da si im naklonjen. Smatram da čovek pre svega mora da nauči da voli prirodu oko sebe i unutar nje životinje, da bi mogao istinski da voli i kroz život.

Zašto ovaj posao:

Za ovaj posao sam aplicirala jer više nemam svog psa a ne žlim da ga zamenim bilo kojim drugim. Ovaj posao bi mi pružio mogućnost da usmerim pažnju i ljubav prema drugim psima uz odlične uslove za boravak i zato i nudim čuvanje ljubimaca na Zvezdari. Takođe, topao i prostran stan, šetnja jednim od najlepših beogradskih parkova, briga, pažnja i posvećenost.

*Pre početka saradnje volela bih da upoznam vlasnika i njegovog psa, kao i oni mene jer smatram da je to od značaja za svo troje.

Imam iskustva sa čuvnjem i velikih i malih pasa tako da to ne predstavlja problem dokle god pas nema agresivan karakter.


Cenovnik:

Čuvanje pasa u mom stanu: 1100 din/dan (sa Vašom hranom)
Šetanje pasa: 400 din/h
Čuvanje ostalih ljubimaca: dogovor

 


Lokacija


Ljubimci koje prihvatam:

  • Psi mali
  • Psi srednji
  • Psi veliki
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (0 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one