Ardijan Džambazoski

Photo

Ardijan Džambazoski

Još od detinjstva sam u bliskom  kontaktu sa životinjama i kroz to iskustvo stekao sam ogromnu ljubav prema njima.

  • Čuvanje pasa Beograd, Šetanje pasa Beograd
  • Beograd, Novi Beograd
  • Ažurirano pre 1 година

Opis

Zauzet/a si? Putuješ? Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Ardijan je tu samo za tvog ljubimca i njegova usluga je: čuvanje pasa i mačaka Novi Beograd

Zdravo, moje ime je Ardijan. Još od detinjstva sam u bliskom  kontaktu sa životinjama i kroz to iskustvo stekao sam ogromnu ljubav prema njima, stoga je moja usluga čuvanje pasa i mačaka Novi Beograd.
Dok je moja porodica živela na selu (baka i deka) imali smo tri psa (mešanci šarplaninca) sa kojima sam provodio dosta vremena kao i sa ostalim životinjama koje smo gajili i iz tog vremena mi je ostalo dosta lepih uspomena tako da bi čuvanje vašeg ljubimca bilo obostrano zadovoljstvo i za mene i za vašeg čupavog četvoronoznog prijatelja. Takodje, već više od godinu dana u prilici sam da povremeno čuvam devojčinog psa Rokija i između nas se razvila velika privrženost i prijateljstvo.
Čuvao bih pse i mačke koji su uredno čipovani, vakcinisani i neagresivni. Živim u prostranom stanu na Novom Beogradu koji ima poveću terasu i kako sam trenutno nezaposlen i bez velikih obaveza, svoje vreme i pažnju u mogućnosti sam da u potpunosti posvetim vašem ljubimcu. Šetao bih Vašeg ljubimca i hranio po režimu koji Vi napomenete da Vama i Vašem ljubimcu najviše odgovara uz napomenu da pas ili mačka moraju biti naviknuti na život u stanu. Hranu mogu nabaviti sam ili je možete obezbediti Vi što je najbolja opcija u slučaju da je Vaš ljubimac probirljiv, druga opcija je da mi precizirate koja mu je omiljena hrana.

Ukoliko Vam je potrebno čuvanje pasa i mačaka Novi Beograd, Ardijan je na raspolaganju Vama i Vašem ljubimcu!

0
čuvanja do sada

Cenovnik:

Čuvanje pasa u mom stanu: 950 din/dan (sa Vašom hranom)


Lokacija čuvara


Ljubimci koje prihvatam:

  • Mačke
  • Ostali ljubimci
  • Psi mali
  • Psi srednji
  • Psi veliki
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (0 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one