PET SPOT

Photo

PET SPOT

  • Pet Shop
  • Beograd
  • Ažurirano pre 4 месеца

Opis

Za zadovoljan i srećan život sa vašim ljubimcem, potrebna vam je podrška dobrog pet shop-a gde ćete imati veliki izbor proizvoda za sve potrebe vaših ljubimaca.

Iz tog razloga smo osnovali prvi Pet Spot supermarket u Novembru 2019., da bismo odgovorili na postojeće potrebe tržišta koje su zahtevale kompletnu ponudu za kućne ljubimce na jednom mestu. Kod nas možete pronaći sve proizvode poznatih i kvalitetnih brendova, na vašu radost i radost vašeg ljubimca.

Potrudili smo se da osmislimo naš Pet Spot supermarket na način koji je dinamičan i savremen i obuhvata uvoz, distribuciju i maloprodaju najraznovrsnijih proizvoda u svim domenima nege o kućnim ljubimcima. Tu su hrana, oprema, lekovi, proizvodi za negu i još mnogo toga za sve vrste kućnih ljubimaca. A kao dokaz našeg kvaliteta imamo i naš savršeno opremljeni pet zoo gde možete videti i nabaviti najzdravije i najveselije male ptice, ribice i druge male životinje.

Uvek nastojimo da našu odličnu ponudu proširimo i dopunimo da bismo održali korak sa potrebama naših mušterija i omogućili im najatraktivnije cene na tržištu. Često održavamo i veoma zanimljive promocije koje ne smete propustiti!

Pronađite naš Pet Spot supermarket u Mega Maxi prodajnom centru – koji je naravno pet-friendly – odmah pored Ade Ciganlije. Lako je doći do nas iz svih delova grada, a kupci koji voze do nas mogu iskoristiti besplatan parking za još više pogodnosti prilikom kupovine. Naravno posedujemo i onlajn prisustvo gde možete pronaći preko 5000 artikala.

Evropski standardi kvaliteta i poslovanja, ali i fokus na sreću ljubimaca i zadovoljstvo njihovog vlasnika su naše glavne odlike. Takođe uvek nastojimo da pružimo maksimalno poštovanje našim saradnicima i zaposlenima, oplemenimo društvo i očuvamo životnu okolinu.

Vaš Pet Spot.


Lokacija


{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (0 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one