Maja

Photo

Maja

Prijavila sam se za ovaj posao jer uživam u šetnji i druženju sa životinjama a imam dosta slobodnog vremena i ne znam bolji način da ga ispunim.

  • Čuvanje pasa Beograd, Šetanje pasa Beograd
  • Novi Beograd
  • Ažurirano pre 8 месеци

Opis

Zauzet/a si? Putuješ? Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Maja je tu samo za tvog ljubimca i njena usluga je: šetanje i čuvanje pasa Novi Beograd

Ćao, ja sam Maja, imam 21 godinu i student sam Visoke turističke škole. Živim na Novom Beogradu, sa roditeljima, sestrom i jednim pit bulom i zbog roditelja nisam u mogućnosti da čuvam životinje u svom stanu. Moja usluga je šetanje i čuvanje pasa Novi Beograd, ali u vašem stanu. Volim da provodim vreme sa prijateljima, da igram društvene igre, vozim bicikl, čitam knjige, boravim u prirodi…

Prijavila sam se za ovaj posao jer uživam u šetnji i druženju sa životinjama a imam dosta slobodnog vremena i ne znam bolji način da ga ispunim. Pit bula imam tri godine, a od malena sam provodila svaki dan u kraju sa lokalnim lutalicama o kojima sam se brinula. Od kućnih ljubimaca sam imala ribice, kornjaču, papagaja, i hrčke a sve to vreme (od kad znam za sebe) sam na razne načine pokušavala da ubedim roditelje da imamo psa. Jako volim životinje i ne mogu da zamislim dan bez provođenja vremena sa njima.

Pre nego što započnem druženje sa vašim ljubimcem, želela bih da saznam neke stvari vezane za njega npr. njegove omiljene igre, ukoliko je alergičan na nešto, vreme kada je navikao da se šeta i jede, kakav je sa drugim psima i mačkama u šetnji i drugo, kako bi ljubimac imao što je moguće sličnije uslove kao što ih ima sa vama. Mogu da radim sa bilo kojom rasom psa i prvenstveno čuvam pse, ali i mačke dolaze u obzir, kao i druge životinje, oko svega možemo da se dogovorimo. Šetam pse na Novom Beogradu, a u slučaju čuvanja ljubimca u vašem stanu i drugi delovi grada dolaze u obzir. Što se tiče hrane, mislim da je najbolje da je vi obezbedite ali ukoliko je potrebno nabaviću je ja uz vaša uputstva.

Radujem se druženju sa vašim ljubimcem!

Ukoliko ti je potrebno šetanje i čuvanje pasa Novi Beograd, Maja će učiniti da se tvoj ljubimac sa njom oseća prijatno i voljeno.

0
čuvanja do sada

 


Cenovnik:

Čuvanje pasa u Vašem stanu: 1000 din/dan (sa Vašom hranom)
Šetanje pasa: 300 din/sat

 


Lokacija čuvara


Ljubimci koje prihvatam:

  • Ostali ljubimci
  • Psi mali
  • Psi srednji
  • Psi veliki
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (8 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one