Anja J.

Photo

Anja J.

Ukoliko se opredelite da svog kućnog ljubimca ostavite u mom društvu, znajte da su mu pravilna nega i dobar provod zagarantovani!

  • Čuvanje pasa Beograd, Šetanje pasa Beograd
  • Beograd, Palilula
  • Ažurirano pre 4 месеца

Opis

Nemaš kome da ostaviš psa?! Anja će biti tu za tvog ljubimca i njena usluga je: šetanje i čuvanje pasa u Višnjičkoj banji

Zdravo, moje ime je Anja, imam 19 godina. Student sam prve godine pedagogije. Moja usluga je šetanje i čuvanje pasa u Višnjičkoj banji, a postoji mogućnost da dođem po Vašeg ljubimca i da ga isto tako vratim u dogovoreno vreme (ukoliko staje u transporter jer ne posedujem auto) i na druge teritorije Beograda.

Moj prvi pas uz koga sam odrasla je pudla spasena iz azila. Trenutno imam jednog psa, druželjubivog bišona Tedija starog 1.5 godinu koji bi rado pravio društvo Vašem ljubimcu! Na ideju da se bavim čuvanjem pasa sam došla tako što sam imala prilike da čuvam dva drugaričina psa, staforda Mašu i jazavičara Leu. Tedi se super složio sa njima a i meni je to predstavljalo pravo zadovoljstvo, pa sam došla do sajta PetGuards u želji da se posvetim brizi o ljubimcima čiji vlasnici imaju neodložne obaveze, a želeli bi da im ljubimac bude sa odgovornim ljubiteljem životinja i u sigurnom i udobnom okruženju.

Živim u prostranom stanu u Višnjičkoj banji koja je puna zelenila i parkova i idealna je za šetanje ljubimaca. Ukoliko je potrebno, mogu da dođem po Vašeg ljubimca i da ga isto tako vratim u dogovoreno vreme (ukoliko staje u transporter jer ne posedujem auto). Čuvam isključivo pse koji su navikli na stan. Pored kutka za spavanje tu je i terasa a u onim toplijim danima i klima da ljubimcima ne bude pretoplo. Hranila bih ih onako kako su navikli, u dogovoru sa Vama, isto tako i po pitanju šetanja, igranja i izvođenja napolje. Bili bi pod konstantnim nadzorom.

Ukoliko se opredelite da svog kućnog ljubimca ostavite u mom društvu, znajte da su mu pravilna nega i dobar provod zagarantovani!

0
čuvanja do sada

Cenovnik:

Čuvanje pasa u mom stanu: 1000 din/dan (sa Vašom hranom)
Šetanje pasa: dogovor

 


Lokacija čuvara


Ljubimci koje prihvatam:

  • Ostali ljubimci
  • Psi mali
  • Psi srednji
  • Psi veliki
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (1 Oceni)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one