Srđan

Photo

Srđan

  • Čuvanje pasa Beograd, Šetanje pasa Beograd
  • Beograd, Voždovac
  • Ažurirano pre 3 месеца

Opis

Putuješ? Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Srđan će biti tu samo za tvog ljubimca i njegova usluga je: šetanje i čuvanje pasa Voždovac

Ćao, ja sam Srđan i student sam Fakulteta organizacionih nauka.  Obožavam kućne ljubimce i uživam u vremenu koje provodim sa njima, stoga nudimo šetanje i čuvanje pasa Voždovac.

Odrastao sam uz ljubimce i imam veliko iskustvo po pitanju čuvanja istih. Imam nemačkog ovčara po imenu Maks, ali koji nije sa mnom u Beogradu, kao i tri mace. Uz njih se osećam mnogo opuštenije i srećnije kada sam kući. Za PetGuards čuvara sam se prijavio jer nisam odavde, stoga ni moji ljubimci nisu sa mnom, pa bih voleo da taj nedostatak nadomestim. Voleo bih da čuvam vašeg ljubimca kako bi se on osećao što srećnije i što manje usamljeno, dok ste vi odsutni, što bi takođe doprinelo mom raspoloženju.

Što se tiče prostora u kome bi psi ili mačke provodili vreme, jeste stan u Rimskoj ulici, na Voždovcu. Čuvam isključivo pse koji su navikli na stan, gde bi imali svoj kutak za spavanje. Hranio bih ih onako kako su navikli, u dogovoru sa Vama, isto tako i po pitanju šetanja i izvođenja napolje. Ne volim da menjam navike pasa i mačaka, stoga u dogovoru sa Vama, Vašem ljubimcu će biti pružena nega i briga kao što su navikli kod Vas.

Često se poprilično vežem za psa ili mačku da mi je na kraju čuvanja teško da se odvojim od nje/njega kao i njoj/njemu od mene. Smatram da pozitivno utičem na ljubimce i da oni maksimalno uživaju u vremenu koje provode sa mnom, što mi potvrđuju i vlasnici nakon rastanka sa njihovim ljubimcem.

Ukoliko Vam je potrebno šetanje i čuvanje pasa Voždovac, rezervišite čuvanje i obezbedite Vašem ljubimcu jedno nezaboravno iskustvo i zabavu.

0
čuvanja do sad

Cenovnik:

Čuvanje pasa u našem stanu: 1350 din/dan (sa mojom hranom)
Čuvanje pasa u našem stanu: 1250 din/dan (sa Vašom hranom)
Čuvanje pasa u Vašem stanu: 800 din/dan
Šetanje pasa: 350 din/sat

AKCIJA!

Pas koji ostane 10 ili više dana dobija jedan dan gratis.


Ostali čuvari na Voždovcu:

 


Lokacija


{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (6 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one