Ivana i Srđan

Photo

Ivana i Srđan

Smatramo da pozitivno utičemo na ljubimce i da oni maksimalno uživaju u vremenu koje provode sa nama, što nam potvrđuju i prethodni korisnici nakon rastanka sa njihovim ljubimcem.

  • Čuvanje pasa Beograd, Šetanje pasa Beograd
  • Rimska, Voždovac
  • Ažurirano pre 2 месеца

Opis

Zauzet/a si? Putuješ? Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Ivana i Srđan će biti tu samo za tvog ljubimca i njihova usluga je: šetanje i čuvanje pasa Voždovac

Ćao, mi smo Ivana i Srđan i studenti smo Fakulteta organizacionih nauka.  Obožavamo kućne ljubimce i uživamo u vremenu koje provodimo sa njima, stoga nudimo šetanje i čuvanje pasa Voždovac.

Odrasli smo uz ljubimce i imamo veliko iskustvo po pitanju čuvanja istih. Ja trenutno nemam psa, imam tri mace, a Srđan ima jednu macu i Nemačkog Ovčara po imenu Maks. Uz njih se osećamo mnogo opuštenije i srećnije. Za PetGuards čuvare smo se prijavili jer nismo odavde, stoga ni naši ljubimci nisu sa nama, pa bismo voleli da čuvamo nečije ljubimce kako bi se oni osećali što srećnije i što manje usamljeno dok ste vi odsutni što bi takođe doprinelo našem raspoloženju.

Što se tiče prostora u kome bi psi ili mačke provodili, jeste stan u Vojvode Stepe. Čuvamo isključivo pse koji su navikli na stan, gde bi imali svoj kutak za spavanje. Hranili bismo ih onako kako su navikli, u dogovoru sa Vama, isto tako i po pitanju šetanja i izvođenja napolje. Ne volimo da menjamo navike pasa i mačaka, stoga u dogovoru sa Vama, Vašem ljubimcu će biti pružena nega i briga kao što su i navikli kod Vas.

Često se poprilično vežemo za psa ili mačku da nam je na kraju čuvanja teško da se odvojimo od nje/njega kao i njoj/njemu od nas. Smatramo da pozitivno utičemo na ljubimce i da oni maksimalno uživaju u vremenu koje provode sa nama, što nam potvrđuju i prethodni korisnici nakon rastanka sa njihovim ljubimcem.

Smatramo da pozitivno utičemo na ljubimce i da oni maksimalno uživaju u vremenu koje provode sa nama, što nam potvrđuju i prethodni korisnici nakon rastanka sa njihovim ljubimcem.

Ukoliko Vam je potrebno šetanje i čuvanje pasa Voždovac, rezervišite nas i obezbedite Vašem ljubimcu jedno nezaboravno iskustvo i zabavu.

0
čuvanja do sad

Cenovnik:

Čuvanje pasa u našem stanu: 1350 din/dan (sa našom hranom)
Čuvanje pasa u našem stanu: 1250 din/dan (sa Vašom hranom)
Čuvanje pasa u Vašem stanu: 800 din/dan
Šetanje pasa: 350 din/sat

AKCIJA!

Pas koji ostane 10 ili više dana dobija jedan dan gratis.


Ostali čuvari na Voždovcu:

 


Lokacija čuvara


{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (6 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one