Jovana Marić

Photo

Jovana Marić

Smatram da su životinje ogledalo nas samih, što im više ljubavi pružamo oni nam vraćaju mnogo više.

  • Čuvanje pasa Novi Sad, Šetanje pasa Novi Sad
  • Novi Sad
  • Ažurirano pre 7 месеци

Opis

Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Jovana će brinuti o tvom ljubimcu i njena usluga je čuvanje i šetanje ljubimaca u Novom Sadu

Student sam veterinarske medicine i veliki ljubitelj životinja. Stanujem u Novom Sadu, nadomak autobuske i železničke stanice, koje su okružene parkovima gde se konstantno susrećem i družim sa životinjama. Obzirom da me obaveze sprečavaju da imam svog ljubimca kome bih poklonila dovoljno vremena i pažnje, javila mi se želja da čuvam tudje njuškice, pa samim tim i da zaradim, na meni najlepši način, tako da je moja usluga čuvanje i šetanje ljubimaca u Novom Sadu.

Smatram da su životinje ogledalo nas samih, što im više ljubavi pružamo oni nam vraćaju mnogo više. Da bi životinja bila u srećnom okruženju, potrebna joj je pažnja, društvo i ljubav, čega imam na pretek, te smatram da bih mogla da usrećim nečijeg četvoronožnog prijatelja i budem dobra zamena dok se vlasnik ne vrati.

Za čuvara sam se prijavila jer shvatam da kada neko nije u mogućnosti da povede svog ljubimca na odredjeno mesto ili sa sobom na odmor, želi da nadje pouzdanu osobu koja bi volela i čuvala životinju kao člana porodice, a ja se upravo tako ophodim prema njima. Smatram to terapijom, da kroz igru, maženje i trčkaranje po parkovima zaradim džeparac.

Čuvala bih sve vrste, rase i veličine kućnih ljubimaca, svejedno da li u svom stanu ili u prostoru gde je životinja već navikla.

Uslovi čuvanja su da to bude uz njihovu hranu i da su životinje socijalizovane. Pre čuvanja bih volela da se upoznam sa ljubimcima, te da budem upućena u njihov dnevni ritam, zdravstveno stanje, navike, igre i karakter.

Radim i obilazak ljubimca ukoliko je to potrebno. Unapred se radujem druženju.

0
čuvanja do sada

Cenovnik:

Čuvanje pasa u mom stanu: 1200 din/dan (sa Vašom hranom)
Šetanje pasa: 200 din/sat

 


Lokacija čuvara


Ljubimci koje prihvatam:

  • Mačke
  • Ostali ljubimci
  • Psi mali
  • Psi srednji
  • Psi veliki
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (1 Oceni)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one