Smokvica – Molerova

Photo

Smokvica – Molerova

  • Pet-Friendly kafići
  • Beograd
  • Ažurirano pre 4 месеца

Opis

Priča o Smokvici počela je sa željom četiri prijatelja da otvore restoran koji će biti najdraže mesto okupljanja njihovih prijatelja, porodica i svih onih koji biraju da što češće uživaju svim svojim čulima.

Obećanje na kom leži filozofija svih današnjih restorana dato je i pre nego što je prva Smokvica počela sa radom – sve ono što bude potpisano nazivom Smokvica nosiće pečat autentičnosti i zanatskog pristupa.

Misija je, takođe, bila poznata od samog početka- služiti najbolju hranu i piće, ništa manje od toga.

Danas, sa velikim brojem restorana Smokvica širom Beograda koji su u potpunosti prilagođeni sredini u kojoj se nalaze, namera četvorice prijatelja je uspela.

Stvoreni su topli, ušuškani, kreativni ambijenti provanslaskog stila, u kojima kutak za sebe nalaze ljudi različitih godina, profesija i potreba. Naši gosti su oni koji žele dobru kafu, limunadu sa svežom nanom i opuštanje u bašti, oni koji vole bogat, šaren i uzbudljiv doručak, oni koji su došli da rade dok sporo ispijaju čaj, ali i oni raspoloženi za ukusan obrok na koji ne mogu da naiđu ni na jednom drugom mestu.

Svaku od Smokvica pokreće entuzijazam da se bogata baština gastronomskih i estetskih iskustava što bolje prenese, jer velika je umetnost čoveku pružiti iskustvo za sva čula.

„Pravog zanatliju najbolje određuju stvaralački impuls i neprekidno traženje jedinstvenosti u izradi i izrazu.“
SMOKVICA CRAFT


Lokacija


{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (0 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one