Snežana

Photo

Snežana

Student sam Fakulteta veterinarske medicine i životinje predstavljaju moj svet. Želja mi je da doprinesem organizaciji “Petguards” tako što ću pomoći vlasnicima u čuvanju njihovih ljubimaca sa posebnom pažnjom.

  • Čuvanje pasa Beograd
  • Beograd
  • Ažurirano pre 7 минута

Opis

Nemaš kome da ostaviš ljubimca?! Snežana će biti tu samo za tvog ljubimca i učiniće da se on oseća kao kod kuće

  •  Živim u mirnom delu Vračara, u prostranom stanu. U blizini se nalaze Neimarski i Čuburski park u kojima najviše provodim vreme prilikom šetanja vašeg ljubimca.

* Student sam Fakulteta Veterinarske Medicine i veliki entuzijast prema životinjama. Prijatelji me smatraju individuom od poverenja i uvek su mi ostavljali svoje ljubimce na čuvanju kada bi otputovali negde. Obožavam da se družim sa ljubimcima i za mene rad u PetGuards-u ne predstavlja posao, već priliku da doprinesem i pomognem vlasnicima koji trenutno ne mogu da brinu o svom ljubimcu.

* Od kada znam za sebe imam psa u svom domu koga smatram ravnopravnim članom porodice. Zbog njega znam šta znači ta neizmerna ljubav koju vlasnik može da oseća prema svom ljubimcu. Ljubav prema životinjama je ono što me je motivisalo da upišem i pohađam studije Veterinarske medicine, kao i da obavljam dužnosti petsitera u organizaciji PetGuards.

* Čuvam isključivo pse malih i srednjih rasa, kao i ljubimce u kavezima, odnosno terarijumima. Dostupna sam im uvek i spremna na posebnu negu i uslove vlasnika. Vašeg psa mogu izvoditi u šetnju više puta u toku dana, na duge ili kratke relacije. 

Radujem se budućem druženju!

 

0
čuvanja do sada

Čuvanje pasa u mom stanu  1400 din/dan (sa Vašom hranom)
Čuvanje ostalih ljubimaca  Dogovor
Šetanje pasa 400 din/sat

 


 


Lokacija čuvara


Ljubimci koje prihvatam:

  • Ostali ljubimci
  • Psi mali
  • Psi srednji
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena korisnika (16 glas/a)
Šta korisnici kažu Ostavite ocenu
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verifikovan
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite ocenu

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one